Groepslessen 

Groepslessen Wijk bij Duurstede

Fit4all heeft een ruim aanbod aan sportieve mogelijkheden en groepslessen. Je hebt de keuze uit verschillende groepslessen, variërend in intensiteit, te trainen spiergroepen en trainingsduur. We houden de sporttrends goed in de gaten bij Fit4All, dus ons aanbod is altijd actueel. 

Groepslessen online reserveren

Wij werken bij onze groepslessen met een online reserveringssysteem . Je geeft je op voor de gewenste les en je ziet direct of en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan. Voor elke les wordt een maximaal aantal deelnemers gerekend, zodat de sportinstructeur jouw de aandacht en begeleiding kan geven die je nodig hebt.

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »