Claudia de Ligt - 12 weken

Claudia de Ligt - 12 weken
12 weken geleden ben ik gestart met het Fit vanuit jezelf programma. Mijn neefje was dit traject in gegaan en boekte enorme goede resultaten. Dit wil ik ook dacht ik! 

Meteen na het kennismakingsgesprek was ik gemotiveerd. Nog niet voor 100%, maar het begin was er. Het voelde meteen goed doordat Justin en Jordy er in geloofden dat het MIJ zou lukken. 

En ze hebben gelijk gekregen: 12 weken verder ben ik 12 kilo afgevallen, zit strakker in mijn vel en wat vooral belangrijk is voor mij, ik ben fitter. Zo fit dat ik zelfs met hardlopen ben begonnen. Deze twee mannen zetten zich voor de volle 100% in door je te motiveren en te geloven dat je het echt kan. De drempel verdwijnt gewoon! Ik ben verslaafd aan sporten en wil Justin en Jordy ondanks dat ik het zelf moet doen en moet voelen ontzettend bedanken :-. 

Ik ga door en hoop dat ik mensen kan overtuigen om ook over die drempel heen te gaan. 

Claudia de Ligt

Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »