Petra van Brenk - 32 weken

Petra van Brenk - 32 weken
3 december 2014 dat werd de datum dat het moest gaan gebeuren. Ik was er flink zat van om die overtollige kilo's mee te zeulen. Via Jan van Rooijen kwam ik in contact met Justin.

Na een intakegesprek zat ik vol zelfvertrouwen en ging ik de strijd met de kilo's aan. En tot mijn verbazing het lukte. Ik had allerlei diëten geprobeerd met het bekende jojo-effect tot gevolgen ik kwam nooit verder dan 10 kilo. Maar het omgooien van mijn voedingspatroon (wat ik nog steeds lastig vind) en toch echt te gaan sporten (wat nog steeds mijn ding niet is) gaf de weegschaal voordat ik op vakantie ging toch echt aan dat ik 20 kilo kwijt was. Ik kon het niet geloven. En voor de mensen die mij kennen die weten dat ik echt een stok achter de deur nodig heb.

In mijn eentje had ik het niet gered. Deze methode werkt echt. Ik ben er nog niet maar heb het voor nu even op een laag pitje gezet. Maar in januari ga ik weer vol aan de bak. Ook ik wil mijn streefdoel halen maar ook dan heb ik de bekende stok achter de deur nodig van Justin of Jordy.

Maar ik geniet nu al van al die complimenten die ik krijg. Er hebben zich ook mensen aangemeld voor het Fit vanuit jezelf programma omdat ze zien dat het bij mij werkt.

Justin bedankt voor het coachen!

Petra van Brenk

Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »