Judith Lasterie - 52 weken

Judith Lasterie - 52 weken
Begin augustus 2014 was ik er na jaren worstelen met mezelf eindelijk klaar voor. Ik wilde aan mezelf gaan werken, zowel fysiek als mentaal, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Eerdere afvalpogingen waren tot dan toe steeds gestrand en steeds kwam ik uiteindelijk meer aan dan ik afviel en bij elke teleurstelling daalde mijn zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Ik moest nu echt iets gaan doen wat mijn levensstijl blijvend zou veranderen. Zodoende kwam ik bij het Fit Vanuit Jezelf programma terecht. Er moest heel erg veel gebeuren en daarom sprak ik met Justin af dat we daar een jaar de tijd voor zouden nemen. Ik, als ‘De Anti-Sport’ was helemaal niks gewend. Als ik van de ene naar de andere lantaarnpaal moest wandelen, was ik al helemaal buiten adem. De gewoonste dingen kostten mij moeite, het huishouden doen, boodschappen doen, mijn teennagels knippen enzovoort. Ik was altijd moe, ’s avonds kon ik niks anders dan uitgeteld op de bank hangen, in de weekenden was ik te moe om leuke dingen te ondernemen. De eerste weken sporten vielen me dan ook zwaar… Ik weet nog dat ik de eerste keer op de crosstrainer stond en Justin na 5 minuten op standje 3 er een stoel bij moest pakken…. Man, wat gênant!

Inmiddels ben ik gelukkig enorm vooruitgegaan, zowel in kracht als conditie. Op 30 maart kon ik 5km achter joggen. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen, maar ik kan het wel! Het trainen is nog steeds zwaar, maar ja, anders bereik je ook niks. De trainingsintensiteit is wel enorm omhooggegaan sinds het begin. Tevens is het herstel na de trainingen inmiddels veel beter geworden. Ik heb meer energie dan ooit en ben nog nooit zo fit geweest als nu.

Ik kan echt werkelijk waar zeggen dat het Fit Vanuit Jezelf programma mijn leven heeft veranderd. In 2013 solliciteerde ik op een baan, maar werd daar afgewezen, omdat ze me te bleu vonden en te weinig standvastig en zelfverzekerd.

Eind vorig jaar heb ik nogmaals gesolliciteerd en nu wilden ze me graag hebben. Ik krijg veel complimentjes, zowel van mensen uit mijn omgeving als mensen bij Fit4All. Dat is natuurlijk onwijs leuk en motiverend. In het begin had ik die complimenten ook echt nodig. Nu vind ik het nog steeds heel leuk om te horen, maar ik heb ze niet meer zo nodig om me goed over mezelf te voelen. Dat komt nu echt vanuit mezelf. Van de week sprak ik een medesportster me aan, ze zei “in het begin zag ik je komen en toen zag je er zo ongelukkig met jezelf uit en nu straal je zelfverzekerdheid uit” en daarmee sloeg ze de spijker op zijn kop.

Ik heb mijn gevoel voor eigenwaarde weer terug, ben weer gelukkig en ik ben weer blij met wie ik ben en dat is misschien wel het belangrijkste wat het Fit Vanuit Jezelf programma me kon geven.

Hierbij wil ik ook iedereen van Fit4All en Justin in het bijzonder bedanken voor al de support de afgelopen maanden en natuurlijk mijn man die er ook altijd voor me is.

Judith Lasterie

Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »