Nancy Vossenberg - 15 weken

Nancy Vossenberg - 15 weken
Ik was altijd al met sporten bezig, maar het gewenste resultaat bereikte ik niet. Het ontbrak mij aan kennis over gezonde voeding en juiste training. Fit vanuit jezelf gaf mij deze kennis wel, waardoor ik nu mijn doelen wel behaald heb. En nu kan ik hierdoor zelf verder gaan!

Heel erg bedankt voor de leuke trainingen en jullie advies, zonder jullie was mij dit niet gelukt!

Nancy Vossenberg

Disclaimer "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »