Ester Schroder - 25 weken

Ester Schroder - 25 weken
Na heel lang twijfelen en nadenken over zal ik wel of niet starten met het fit vanuit jezelf programma (vond mezelf niet echt te zwaar), toch een gesprek met Justin afgesproken. Hierin aangegeven dat mijn doel niet echt het afvallen was, maar wel het vertrouwen in mijn lichaam terugkrijgen en mij weer fitter voelen en lekkerder in mijn vel.

Justin gaf aan dat dit zeker ook een goede reden was om te starten dus zogezegd zo gedaan en toch een doel afgesproken. Vol goede moed op gestart en eigenlijk ging het allemaal naar wens. Helaas tijdelijk toch een stapje terug moeten doen i.v.m. een virus. Deze moest blijkbaar toch even mijn lichaam uit (zelf denk ik doordat mij lichaam aan het opschonen is gegaan).

Na een korte stop heb ik het trainen weer rustig opgepakt samen met Justin en Jordy. Hierna ging het steeds beter, klachten van de darmen namen af, ik werd lichamelijk steeds sterker en deed oefeningen met mijn armen en rug die ik al in zeker 8 jaar niet meer had kunnen doen.

Ook de hardloopband kwam weer in zicht en ook daar gaat het steeds beter en ik kan weer intervaltrainingen uitvoeren. Door het 3 keer in de week sporten en de voedingsadviezen voel ik mij steeds beter. De kilo’s vlogen eraf en er kwam spiermassa voor terug. Ik voel mij veel beter, lekkerder en fitter. Door het fit vanuit jezelf programma heb ik geleerd dat mijn lichaam weer veel meer aankan dan de afgelopen jaren.

Dus bij deze mijn grote dank voor het team van fit vanuit jezelf voor alle steun en trainingen en de gezellige motiverende uren die ik met jullie doorbreng. Als ik nu de foto’s van voor en na zie denk ik tja er mocht toch wel wat van af en ben ik blij dat ik toch de stap genomen heb. Dus mocht je net zoals ik twijfelen, maak gewoon een afspraak met Justin en ga met hem praten.

Slank en gespierde groeten van Ester

Ester Schroder

Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »