Marielle van de linden - 16 weken

Marielle van de linden - 16 weken
Ja en dan is het zover de laatste dag van een bijzondere 16 weken...... Ik wil jullie enorm bedanken voor al jullie tijd geduld en informatie.... Het is niet niks om mij aan het sporten te krijgen...

Ik was zelf al wel op de goede weg met voeding maar sporten deed ik niet, maar door het overlijden van mijn vader wist ik dat ik twee kanten op kon gaan... emotie eten of het roer echt om.... En dat wilde ik! Ik had een doel nodig, dat werd bikiniprof 2016 ingaan! Ik ben op 1 september begonnen 3 dagen na de begrafenis... Maar dit was mijn doel! En dit was wat ik wilde! Het werkte ook echt therapeutisch, ik kon heerlijk rammen op de apparaten en even alles vergeten! Ik begon al snel te merken dat ik minder spierpijn kreeg en niet meer zittend de trap op hoefde haha, wat kreeg ik een energie!!!!

De mensen om mij heen begonnen het ook te zien... En dat gaf een kick om door te gaan! Ik ben vandaag, bij het schrijven, 16 weken verder met heel hard trainen en heel erg goed op mijn voeding gelet. Het is zeker geen dieet maar mijn nieuwe leefgewoonten geworden. En wat ben ik trots op wat ik bereikt heb! Super bedankt jongens! Echt zonder jullie had ik het niet gered...

Marielle van de Linden

Disclaimer: "Dit is een persoonlijke ervaring, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd"
Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »