Valrisico Analyse Test

Het voorkomen van een val is cruciaal voor een gezond en actief leven, vooral als u ouder wordt. Om u daarmee te helpen hebben we vanuit Fit4all Fysiotherapie & Sport een nieuwe testprocedure ontwikkeld.

Vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen brengt de testprocedure uw risico op vallen in kaart. Zodat we op basis van de resultaten kunnen inschatten wat voor u een adequaat plan is. 

Wat is de Valrisico Analyse?

De Valrisico Analyse bij Fit4all is een wetenschappelijk onderbouwde beoordeling, ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten uit de World Guidelines for Falls Prevention (2022) en de Richtlijn Valpreventie bij Ouderen (2017). In slechts 30 minuten beoordeelt onze gespecialiseerde fysiotherapeut uw:

  • Balans
  • Spierkracht
  • Coördinatie
  • Uithoudingsvermogen

Deze factoren zijn essentieel om uw risico op vallen te verminderen en uw onafhankelijkheid te behouden.

Valrisico Analyse Test

Waarom is Valrisico Analyse Belangrijk?

  • Preventie: Vallen kan leiden tot ernstige verwondingen en een afname van zelfstandigheid. Onze analyse helpt u risico's te identificeren en te verminderen voordat een val plaatsvindt.
  • Gepersonaliseerde Zorg: Iedereen is uniek, en daarom is onze aanpak op maat gemaakt. We richten ons op uw specifieke behoeften en omstandigheden.
  • Deskundige Begeleiding: Onze fysiotherapeuten zijn deskundig in valpreventie en ondersteunen ouderen om actief en veilig te blijven.

Wat Omvat Onze Analyse?

Onze analyse is niet alleen een test; het is een uitgebreide beoordeling die rekening houdt met diverse aspecten die een rol spelen bij het vallen, zoals uw mobiliteit, balans, kracht, valangst en valgeschiedenis. Na de analyse ontvangt u een op maat gemaakt advies, gericht op uw eigen situatie en het minimaliseren van uw valrisico.

Valrisico Analyse Procedure

Vergoeding en Kosten

De analyse wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, als een consult Fysiotherapie. Heeft u geen aanvullende verzekering? Dan vragen we een eenmalige vergoeding van € 45,-.

Als u al eens eerder bij ons onder behandeling bent geweest, kunnen we eenvoudig bekijken of u hiervoor verzekerd bent.

Meer informatie?

Ontdek hoe onze valpreventie zorg u kan helpen om zelfverzekerd en veilig te blijven bewegen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel op ons 0343-431111

Met sportieve groet,

Team Fit4all Fysiotherapie & SportTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »