Vacature; Fysiotherapeut

Op onze locatie in Langbroek zijn we op zoek naar versterking van ons Fysiotherapie team.

Bij Fit4all staan we voor het leveren van hoogwaardige zorg in fysiotherapie en fitness. We zijn op zoek naar een ambitieuze, flexibele en patiëntgerichte fysiotherapeut om ons team te versterken op onze locatie in Langbroek. Als je gepassioneerd bent over het maken van een positieve impact bij onze cliënten en deel wilt uitmaken van een dynamisch en groeiend team, nodigen we je uit om te solliciteren.

Als Fysiotherapeut bij Fit4al:

 • Bied je hoogwaardige behandelingen en kwaliteit in zorg aan onze cliënten.
 • Handel je als teamspeler om onze cliënten en klanten optimaal te begeleiden
 • Is de mogelijkheid om fysiotherapie af te wisselen met begeleiding van sportlessen
 • Zie je voornamelijk cliënten met musculoskeletale indicaties en vormen van revalidatie

Door de combinatie van onze Fysiotherapiepraktijk en Sportaanbod is het kunnen en willen begeleiden van pre, post (operatieve) revalidatie, Fitness / Circuit Training / Functionele Training zeer gewenst. Dit is een onderdeel van de functie. Ervaring in het geven van een training is mooi, hiervoor open staan is voor ons het belangrijkst.

Wie zijn wij?

Bij Fit4all Fysiotherapie & Sport combineren we de sectoren van (gespecialiseerde) Fysiotherapie, Sport (Fitness & Groepslessen) en Personal Training. Binnen deze sectoren liggen mogelijkheden jezelf als persoon en professional te ontwikkelen.

Door interne en externe scholing vanuit de verschillende sectoren gaan we voor een continue ontwikkeling van jou als collega en als team. Onderlinge kennisdeling en overdracht vanuit nieuwe instroom en ervaren collega’s is gebruikelijk.

Je wordt dus onderdeel van een divers team bestaande uit Fysiotherapeuten, Sportinstructeurs, Personal Trainers en administratief personeel. Wij waarderen samenwerking, kennisdeling en een positieve werksfeer.

Ervaring en Vaardigheden

 • Werkervaring als fysiotherapeut is een pre
 • Ervaring met musculoskeletale klachten en orthopedische revalidatie
 • Goede communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte benadering
 • Een proactieve en leergierige houding

Wat bieden wij je:

 • Een parttime contract met vast salaris bij aanvang
 • Mogelijkheid tot uitbreiding naar een fulltime contract.
 • Marktconform salaris en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheid (faciliteren) tot doorgroei naar Master in de Fysiotherapie
 • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei.

Solliciteren?!

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar bastin@fit4all.nl t.a.v. Bastin Hofman. We kijken uit naar je reactie!

Met sportieve groet,

Team Fit4all



Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »