Testen & Trainen met de Wattbike

De Wattbike bij Fit4all; Testen en Trainen 

Verleg je grenzen van je conditietraining, verbeter je fietsprestaties en krijg meer plezier in cardiotrainingen op de WATTBIKE.  

De WATTBIKE; een indoor fiets met grote mogelijkheden en  innovatieve technologie. 

 

Ben jij ..... 

...Een fanatieke fietser die efficiënter en gerichter wil trainen, je traptechniek wil verbeteren en inzicht wil krijgen in je trainingszones? 

...Een sporter die zijn prestaties wil verbeteren en optimaliseren? 

...Of ben je gewoon op zoek naar meer plezier en uitdaging in je conditietraining? 

Met de WATTBIKE kan het allemaal. Door het gebruik van de wattbike fiets samen met de wattbike App kan jij je trainingen personaliseren, aansturen en analyseren.  

 

Hiernaast gebruiken we de wattbike i.c.m. Energy Control apparatuur voor onze professionele  inspanningstest. Hier bepalen we o.a. je conditie (VO2max), maximale hartslag, training zones, omslagpunt en voor fietsers je maximale vermogens in wattage (FTP/MMP). 

Ga de uitdaging aan!! 

Wil je meer weten? Vraag het aan een van onze trainers of bel naar Fit4all 0343-431111 en vraag naar de mogelijkheden van het testen en trainen op de Wattbike bij ons.  Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »