Sportspreekuur op Maandagavond

Vanaf heden hebben we elke maandagavond een sportspreekuur op onze locatie in Wijk bij Duurstede. Van 18.30-19.30 kan je gratis en vrijblijvend je (sport)blessure laten diagnosticeren door Sportfysiotherapeut Bram.

Sportspreekuur

Sport jij in het weekend en heb je en blessure opgelopen? Dan kun je nu altijd snel terecht op de maandagavond tussen 18.30-19.30 uur. Zodat je snel een professionele beoordeling hebt van de ernst van je blessure.

Sportfysiotherapeut Bram geeft je vervolgens advies hoe je snel en verantwoord het sporten kan hervatten of continueren.  Het sportspreekuur is gratis en het advies vrijblijvend. Maak een afspraak door te bellen naar 0343-431111.

Sportfysiotherapie

Wij hebben een ruime ervaring binnen de sportrevalidatie. Zo is o.a. onze oprichter Ruud met de Nederlandse volleybalteam op de olympische spelen geweest, heeft Daan in het nationale judo team gezeten en is Bram zijn Master Sportfysiotherapie aan het doen.

Daarnaast zijn we (helaas voor ons) ervaringsdeskundig op het gebied van sportblessure en revalidatie door onze eigen passie voor het (bal)sporten. We weten hoe het voelt op een pijntje te hebben in combinatie met de wens om weer snel op het veld te staan.

Met sportieve groet,

Team Fit4allTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »