Hardlooptraining Wijkse Dijkenloop

Er is al een groep hardlopers in training ter voorbereiding van de Wijkse Dijkenloop. Doe je ook mee met de Wijkse Dijkenloop of vind je het leuk om mee te trainen. We hebben nog een paar plekken vrij.
 
Wijkse Dijkenloop training
 
Wil jij ook op 9 oktober bij de start staan voor de 5 of 10km! Fit4all biedt jou een extra steuntje in de rug!
 
Onze looptrainers Aline en Yvonne staan vanaf 15-8 startklaar om jou te trainen voor deze fantastische loop. Zij helpen jou finishen met een goede tijd, misschien wel jouw PR, of gewoon om te genieten en de Dijkenloop uit te lopen.
 
2x per week kun je een looptraining volgen:
  • Maandag 18.45 vanuit Fit4all Wijk bij Duurstede
  • Zaterdag 09.00 vanuit het Doornse Gat
Reserveer je plek via het lesrooster.
 
Hardlooptraining volgen?
 
Geef je als lid van Fit4all op via het lesrooster. Ken je iemand die mee wil doen maar geen lid is?
 
Laat hem/haar gerust een keer proefdraaien, vooraf even aanmelden via 0343-431111.

 
Met sportieve groet,
 
Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »