ArtroseFit Programma

We hebben een upgrade binnen onze fysiotherapiepraktijk doorgevoerd ten aanzien van onze zorg rondom artrose klachten. 

Vanuit onze specialisaties en jarenlange ervaring binnen het team zijn we al goed bekend met de zorg rondom artroseklachten. Afgelopen maanden zijn we met ons team bezig geweest deze zorg verder te optimaliseren tot het ArtroseFit Programma.

Knie Artrose Pijn

Artrose een Groot Probleem
Landelijk is artrose een van de meest voorkomende lichamelijke klachten, zeker bij de ouder wordende mens. Vooral artrose in de knie, heup, schouder en rug zijn veelkomende pijnklachten met bijkomende belemmeringen die we zien bij ons in de praktijk. 

Voor deze specifieke klacht aan een gewricht is een specialistische aanpak niet alleen zinvol, maar ook effectief in het verminderen van pijn en belemmeringen. Met ons team van ervaren fysiotherapeuten, manueel- en sportfysiotherapeuten hebben we onze aanpak aangepast aan de huidige wetenschappelijke inzichten. 

ArtroseFit Programma

ArtroseFit Programma
Bij een eerste bezoek voeren we een grondige beoordeling uit om uw persoonlijke situatie en specifieke behoeften te inventariseren. Vervolgens werken we samen met u aan een behandelplan dat kan bestaan uit pijnbeheersingstechnieken, manuele therapie, oefeningen en advies voor het dagelijks leven.

Het is niet alleen onze ervaring die dit ondersteunt. Richtlijnen vanuit de fysiotherapie, huisartsenzorg en wetenschappelijk onderzoek laten zien dat de pijn en beperkingen bij artrose verminderd kunnen worden. Een persoonlijk afgestemd plan is daarbij essentieel.

Artrose Vitaal Programma

Vergoeding vanuit de Basisverzekering
Vanwege deze onderbouwde effectiviteit is er een vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Op verwijzing van de huisarts zijn er 12 behandelingen fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering.

Heeft u klachten op basis van artrose? We denken graag met wat uw mogelijkheden zijn. Wilt u een afspraak maken voor advies een behandelplan of heeft u aanvullende vragen. Bel ons via 0343-431111 of stuur een mail naar fit@fit4all.nl.


Met verzorgende groet,

Fit4all Fysiotherapie & Sport

Fit4all Fysiotherapie StoltenkampTerug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »