Echografie

Wat is Echografie?

Echografie is een uiterst geschikt diagnostisch instrument voor het bewegingsapparaat binnen de fysiotherapie. Deze beeldvormende techniek biedt waardevolle inzichten in musculoskeletale structuren, waaronder botten, gewrichten, spieren, pezen, kapsels en banden. Het levert directe visualisaties van beweging, functie en anatomie van het lichaam, waardoor weefselschade na een (sport)blessure accuraat kan worden beoordeeld. Bovendien maakt echografie het mogelijk om het herstel van weefsels tijdens de revalidatie te monitoren.

Onze Fysiotherapeut die gespecialiseerd is het gebruik van Echografie werkt nauw samen met onze collega fysiotherapeuten. Hierdoor kunt u gemakkelijk tussendoor een consult voor Echografie laten plannen, om samen met uw fysiotherapeut de uitkomsten te bespreken en een passend behandelplan op te stellen. Deze samenwerking geldt zowel voor collega fysiotherapeuten binnen Fit4all als voor collega's die op andere praktijken werken en huisartsen. 

Echografie Fysiotherapeut

Echografie vergoeding

Voor een fysiotherapiebehandeling in combinatie met echografie heeft u geen verwijzing meer nodig. De meeste zorgverzekeraars vergoeden fysiotherapie, afhankelijk van de diagnose en leeftijd, in de basisverzekering of als onderdeel van een aanvullend pakket. Bijna altijd worden de behandelingskosten rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot hoogwaardige zorg.

Direct afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0343-431111 of neem contact op via fit@fit4all.nl.
Een afspraak kan vaak al plaatsenvinden binnen 24 uur na aanmelding!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »